Pippi

Pippi
Affections Delightful Girl
pippi
Mor / Pippi – tid når det er bedst !

Hvor Bastian er den frembusende type, er Pippi den mere forsigtige type, der ELSKER at pusse-nusse

Hun har et meget mildt sind og det mest feminine ansigt. Pippi er ”fars lille prinsesse” – hvilket hun også benytter sig af  – så tag ikke fejl af hende.. Hvis der skal lave ballade, er det ofte hende der er primusmotor ! – men derfor kan man da godt stå bagerst og gemme sig, mens Bastian laver ”ulykkerne” og se meget forurettet ud, når der er skældud i luften.. Hun er ALTID uskyldig – Også når beviserne er overvældende.. Pippi er som skabt til at være midt punkt. Hvis ikke man lægger mærke til hende, så skal hun nok selv sørge for at man kommer til det…

Pippi har en filosofi.. – Hvis du stirrer i hendes øjne i mere end 3 sekunder, er det 100% sikker, fordi du vi snakke med hende – og er det ikke derfor du kigger på hende, så er det også lige meget, for du kommer til at snakke med hende uanset ! Det skal hun nok sørge for.

bastian_pippi
Bastian i sin ynglings stilling.. -Og Pippi ! Hun nyder bare sofaen !

Til trods for hendes venlige gemyt, så skal man ikke tage fejl af hende ! Man kan da sagtens lægge et kødben på gulvet og så lade som om man ikke gider det mere, for blot at komme susende hen til Bastian med en meget bestemt attitude og gøre ham det helt klart, at det her altså er hendes ben – og for øvrigt kan han også god aflevere sit til hende, for hun har helt bestemt mere brug for det, end han har !

-Men når alt kommer til alt, så er man altid klar til at pusse-nusse, når far kommer hjem fra arbejde ! Om ikke andet, så kan man da altid tage sig en skraber på sofaen, for det er altså noget af det bedste man ved.

Pippi er nu blevet 6 år og har haft 3 kuld hvalpe. Det er max. vi vil tillade vores tæver at få. Derfor er hun nu blevet steriliseret. -og da Pippi ikke altid trives lige så godt i flokken, som vi kunne ønske, har vi valgt at finde et godt hjem til hende. Hun er nu flyttet til Hjørring og bord nu på en stor gård med masser af plads, hos et ældre par, der virkelig har tid til at pusse og nusse med hende, når det passer hende (hvilket vil sige TIT!)

Pippi - Affections Delightful Girl

Pippi – Affections Delightful Girl

johnny

Opdrætter Monica og Roland Carlsson - Nossebro - Sverige
Opdrætter Monica og Roland Carlsson – Nossebro – Sverige