E-Kuld Forældre

 Gambler

Nagyhegyi Pajkos Gambler

 Pippi

Affections Delightful Girl

Gambler er indbegrebet af en ægte 1. klasses gadedreng !

Han er stor !
Han kærlig !
-og han deler det gerne med DIG !

Han er snu – Han er udspekuleret og aldeles uskyldig…
Han er en rigtig snakkebasse, der gerne tager en snak med dig om tingene og HAN får altid det sidste ord i enhver samtale… Tro os !
Han snakker konstant – I et sådan omfang at Gert (Gamblers far) til tider ønsker at han kunne slukke for hørelsen….
-og spørger du Gambler, så er det læææænge siden at der er nogen der har snakket med ham.

20170129_193239
Gambler

 Han elsker alt og alle – og  det er han bestemt ikke bleg for at vise og han fortæller dig det også -både med sine skønne øjne, men så sandelig også verbalt ! Han er enhver kvindes drøm. Han elsker at ligge i arm og føre lange og dybe samtaler -omend nogle af sætningerne ender med et langt og inderligt ZZzzzz…..

Han elsker også at vise sine børn, hvordan man gør, når der skal laves unoder… -og det er han go’ til…
-at tage et billede af Gambler, mens han står stille, har vist sig at være en simpel umulighed ! (Så beklager div. skygger og rystelser på billederne)

20170129_195052

Gambler er en af de nye Up comming inden for udstillings og avls-verdenen. Derfor er vi også ekstrem stolte over at få lov at benytte ham til vores Pippi.

Af samme grund, vil der på nogle af hvalpene, være udstillingskrav i et vist omfang. -og lad os med det samme slå fast at der her, ikke vil blive tale om absolut urimelig og vandvittige krav ! Dette vil blive aftalt individuelt. Vi vil naturligvis være behjælpelige med træning osv..

20170129_193234
Gambler trives perfekt med at undervise sine hvalpe…

Hvor Bastian (ham på ryggen) er den frembusende type der gør opmærksom på sig selv, er Pippi en mere forsigtige type, der ELSKER at pusse-nusse.

Pippi-003
Bastian og Pippi. Sofaen er og bliver det bedste !

Hun har et meget mildt sind og det mest feminine ansigt. Pippi er ”fars lille prinsesse” – hvilket hun også benytter sig af – så tag ikke fejl af hende.. Hvis der skal lave ballade, er det ofte hende der er primusmotor ! – men derfor kan man da godt stå bagerst og gemme sig, mens Bastian laver ”ulykkerne” -og så se meget forurettet ud, når der er skældud i luften.. Hun er ALTID uskyldig – Også når beviserne er overvældende.. Pippi er som skabt til at være midt punkt. Hvis ikke man lægger mærke til hende, så skal hun nok selv sørge for at man kommer til det…

Pippi har en filosofi.. – Hvis du stirrer i hendes øjne i mere end 3 sekunder, er det 100% sikker, fordi du vi snakke med hende – og er det ikke derfor du kigger på hende, så er det også lige meget, for du kommer til at snakke med hende uanset ! Det skal hun nok sørge for.

Til trods for hendes venlige gemyt, så skal man ikke tage fejl af hende ! Man kan da sagtens lægge et kødben på gulvet og så lade som om man ikke gider det mere, for blot at komme susende hen til Bastian med en meget bestemt attitude og gøre ham det helt klart, at det her altså er hendes ben – og for øvrigt kan han også god aflevere sit til hende, for hun har helt bestemt mere brug for det, end han har !

-Men når alt kommer til alt, så er man altid klar til at pusse-nusse, når far kommer hjem fra arbejde ! Om ikke andet, så kan man da altid tage sig en skraber på sofaen, hen over mor… -for det er altså noget af det bedste man ved.

Pippi-002
Pippi får sig en lur på mors skød…