C-Kuld Forældre

 

 

 

 Bastian
DKCH JK-Vonges Elijah

 Pippi
Affections Delightful Girl

Bastian er en hanhund, der ved han er førerhunden, hvilket han heller ikke lægger skjul på. Han er det man kalder for en ”Alpha-han”, hvilket vil sige at han forsvarer og passer på sin flok. Han kan godt være lidt af et ”råbe hoved..” – Specielt hvis han ikke får sin vilje.. Han ELSKER BARF og HADER tørkost ! Han vil hellere sulte i flere dage, end at nedværdige sig til at spise tørkostfoder ! –Men serveres der BARF, så er skålen ryddet hurtigere, end man kan stave til paraplyklapvognshjulleje…

Bastian er ”mors ballademager” og kan godt være lidt af en rod.. F.eks. har han fundet ud af at man kan stille sig og gø efter sin ”mor”, når man er på udstilling.. Det gøres samtidig med at halen logre som var han ved at prøve om han kunne flyve..

Bastian-002
Bastian i sin ynglings stilling – På ryggen i sofaen

Bastian er også typen der elsker at slange sig på ryggen i sofaen, eller i massagestolen – også når den er tændt… -Dog er det som om der foregår en evig kamp vedrørende sofaens tæpper og puder.. Mor samler dem op –og Bastian smider dem ned igen… Kampen har nu stået på i godt 6 år..

Der er ingen der tør spå om, hvem der vinder slaget..

Siden Bastian var hvalp, har det været en tradition at Bastian jagter vores søn rundt om kogeøen i køkkenet. Efter hånden fandt Bastian ud af at han kunne stoppe op og løbe den anden vej og så bremse op foran knægten med et gedigent VOV VOV VOV !!! til stor morskab for alle i huset. Jagten om kogeøen er dog ophør, da knægten har været på efterskole i 2 år og derfor kun har været hjemme i nogle weekender. –Meeen.. –det hænder da at de tager en tur for go’ gammel venskabs skyld.. Bastian har også en forkærlighed for bamser, hvilke han har et helt harem af. Disse bliver tit spredt rundt i hele huset – og til tider også hele haven…

Hvis man rigtig skal bestikke Bastian, så er det bedste kyllingeføder – eller ”voodoo stænger” som vi ynder at kalde dem.

Bastian-003
Selv om man måske tror noget andet, så er det her en af Bastians mest afslappende stillinger !

 

Hvor Bastian er den frembusende type, er Pippi den mere forsigtige type, der ELSKER at pusse-nusse.

Pippi-003
Bastian og Pippi. Sofaen er og bliver det bedste !

Hun har et meget mildt sind og det mest feminine ansigt. Pippi er ”fars lille prinsesse” – hvilket hun også benytter sig af – så tag ikke fejl af hende.. Hvis der skal lave ballade, er det ofte hende der er primusmotor ! – men derfor kan man da godt stå bagerst og gemme sig, mens Bastian laver ”ulykkerne” og se meget forurettet ud, når der er skældud i luften.. Hun er ALTID uskyldig – Også når beviserne er overvældende.. Pippi er som skabt til at være midt punkt. Hvis ikke man lægger mærke til hende, så skal hun nok selv sørge for at man kommer til det…

Pippi har en filosofi.. – Hvis du stirrer i hendes øjne i mere end 3 sekunder, er det 100% sikker, fordi du vi snakke med hende – og er det ikke derfor du kigger på hende, så er det også lige meget, for du kommer til at snakke med hende uanset ! Det skal hun nok sørge for.

Til trods for hendes venlige gemyt, så skal man ikke tage fejl af hende ! Man kan da sagtens lægge et kødben på gulvet og så lade som om man ikke gider det mere, for blot at komme susende hen til Bastian med en meget bestemt attitude og gøre ham det helt klart, at det her altså er hendes ben – og for øvrigt kan han også god aflevere sit til hende, for hun har helt bestemt mere brug for det, end han har !

-Men når alt kommer til alt, så er man altid klar til at pusse-nusse, når far kommer hjem fra arbejde ! Om ikke andet, så kan man da altid tage sig en skraber på sofaen, for det er altså noget af det bedste man ved.

Vi er så småt begyndt at gå spor igen, men dette er ikke det der er Pippis store interesse lige nu.. pt. er det kampen om at stjæle de andres kødben, der har højest prioritet.. -og naturligvis – sofaen….

Pippi-002
Pippi får sig en lur