E-Kuld

Følg også E-Kuldet på facebook

Seneste opdatering:

ALLE HVALPE ER SOLGTE

10/12-2017

Sneen har dalet stille og roligt ned det sidste 3/4 døgn. Det skal naturligvis nydes i fulde drag -og specielt for hvalpene er det en stor oplevelse.

Vi kan også glæde os over at Edward har fundet sig et godt hjem i Lejre. Det er endnu en af de små sjove oplevelser vi har haft. Da vi havde vores D-Kuld, havde vi familien på besøg, så de kunne se hvordan vi har valgt at gøre tingene. I dag blev vi så kontaktet af dem igen -og her 4½ time senere er Edward på vej hjem, sammen med sin nye familie.

Vi vil gerne byde velkommen i familien til:
Mor – Christina og Far – Henrik.
Og naturligvis storesøster Clara

Edward skal hjælpe far med at styre kontoret i hjemmet. Far savner lidt larm på kontoret -og det er vi 100% sikre på at Edward nok skal være behjælpelig med 😉

6/12-2017

Vi må indrømme at det har knebet med at få opdateret siden de sidste 4 uger. -men det er ikke fordi vi har lagt på den lade side! Som det fremgår, så har vi lavet mange forskellige ting!

1-4
2. Dec. 2017 – Juleudstilling i Kværndrup
e-1
Havevandring!
1-3
26. Nov. 2017 – Juletræstænding i byen
1-2
Når der slappes max af…

4/11-2017

Så fik vi sat navn på Bi-Jo Bassen Elton Johns nye familie.
Hans borgerlige navn bliver “Bennet The Basset” og Bennet har sin helt egen Instagram profil som også hedder Bennet The Basset

Bi-Jo Bassen Edward Saksehånd (Bennet the Basset)
Bi-Jo Bassen Edward Saksehånd (Bennet the Basset)

Bennet har får arbejde som fotomodel og skal passe på:
Mor – Malou og Far – Franne .
Ud over det, skal Bennet passe på sine søskende:
Storesøster Cornelia på 21,
Storesøstrene Carla og Fiona på 18 år, der er tvillinger
og Bulle the Bulldog på 7 år
Familien bor i Hellerup

3/11-2017

I dag er “Junior” hjemme på besøg hos os. (Kan da lige som bonus sige at Stefan bliver 22 i dec.)

Traditionen tror starter man i hvalpegården -og når man er færdig med at hilse på hvalpene, kommer turen så til os.. -men vi glæder os da over at han i det mindste hilser på os 😀

Stefan på besøg i hvalpekassen
Stefan på besøg i hvalpekassen

30/10-2017

I dag havde vi besøg af Tenna og “Bette pigen” Tenna har Louie fra vores B-Kuld. For en kort stund, blev der “byttet babyer..”

Ikke fordi vi skal drage nogen sammenligninger overhovedet, men begge er født d. 21/9-2017, med 12 timers mellemrum.
“Bette pigen” er født omkring kl. 5.00 og vejer i dag 4,5 kg.
“Nanna” er født omkring kl. 17.00 og vejer i dag 2,5 kg

Birgitte & Tenna
Birgitte & Tenna

23/10-2017

Så har hvalpene været ude i den store verden, for at møde den største hund de til dato har set, nemlig deres “lille” nevø – Jerry.

20/10-2017

Hvalpene vokser og vokser.. Utroligt at de allerede er 4 uger nu. Hvalpenes personligheder bliver mere og mere tydelig nu. Den ene af drengene kommer bjæffende når man kalder og den anden dreng -tja.. Den kommer når den har tid.. Tæven er en skrappedulle der styrer drengene med fast pote.. (Hvilket også er nødvendigt)

Bi-Jo Bassen E Kuld - 4 uger
Bi-Jo Bassen E Kuld – 4 uger

Kassen “roder”.. måske vi skal prøve om vi kan træne dem til at rydde op igen…

Bi-Jo Bassen E Kuld - 4 uger
Bi-Jo Bassen E Kuld – 4 uger
Bi-Jo Bassen E Kuld - 4 uger
Bi-Jo Bassen E Kuld – 4 uger

Som det ses, er hvalpenes verden blevet en del stører. Socialiserings cd’en kører i baggrunden og sørger for at hvalpene oplever lyden af alt muligt, f.eks.  fyrværkeri, torden, udrykningskøretøjer, barnegråd, støvsuger, fuglekvider og meget meget mere.

11/10-2017

20171011_212322
Jerry i hvalpegård – Dag 20

-Tror “Onkel Jerry” begynder at vente på at hvalpene bliver gamle nok til at lege ! Her til aften har han sneget sig ind i hvalpegården, uden bedstemor Pippi har set det.. Vi lister stille og rolig rundt -og håber Jerry fortrækker INDEN Pippi vågner.. Pippi har nemlig KLART og TYDELIGT fortalt Jerry at han skal: “forsvinde, smutte og blive væk -og alle 3 ting på én gang!”

9/10-2017

Hvad skal man dog få tiden til at gå med.. Tja – man kunne jo finde maden frem til hvalpene og så tro og håbe på at noget at det i det mindste ender i maven.. -og resten !? Tja det ender så i hovedet på dem.. -og på vores hænder.. og arme.. og bukser.. og trøjer.. og…..
-Meeen det er nu lidt hyggelig, når de nu kan begynde at spise selv!

Så har vi "spist"... eller...
Så har vi “spist”… eller… – Dag 18
Så har vi "spist"... eller...
Så har vi “spist”… eller… – Dag 18
Så har vi "spist"... eller...
Så har vi “spist”… eller… – Dag 18

9/10-2017

Hvalpene vokser og vokser. Vi kan se at verdenen snart bliver stor for de små basser. Der er nemlig kommet små sprækker ved øjnene!
Meeen mon ikke det er det lille mælkeskæg, der først fanger ens blik… Det er netop billeder som dette, der gør at man gider sidde her kl. 2.30 om natten og kigge til hvalpene..

Bi-Jo Bassen E-Kuld Dag 11
Bi-Jo Bassen E-Kuld
Dag 11

29/9-2017

Vi må indrømme at tiden er fløjet afsted, så vi har ikke haft tid til at opdatere siden før nu.. Pippi har været igennem i et lidt dramatisk forløb, der kunne have være livstruende, hvis ikke hun havde været i de rette hænder -og det må man sige hun var. I forbindelse med indgrebet hos vagtdyrlægen, sprang hendes livmor midt over.. Det medførte at hun fik den fjernet. -men Pippi har det super og har absolut ingen meen efter operationen. Desværre ses det ofte at tæverne enten får nedsat mælkeproduktion, eller helt holder op med at producere mælk. Pippi er gået lidt ned i mælkeproduktion, men det er ikke noget problem.. Pippi plejer at slæbe patterne hen af jorden, men det lader det til at hun slipper for denne gang 🙂

Nå men nu må vi hellere komme over til det som alle vi se.. BILLEDER ! Her er et lille klip fra kassen:

Er du interesseret i at besøge os, eller at erhverve hvalp fra vores opdræt, kan du med fordel allerede nu, blive skrevet op.

21/9-2017

Så kan vi sige velkommen til E-Kuldet. Det blev til 4 flotte hvalpe.

E kuld nyfødt
Det nyfødte E kuld. 4 drenge og 1 pige.

Det blev til 4 flotte fyre og 1 smuk prinsesse. Prinsessen skal bliver hos os og skal indgå i vores kommende opdræt, som vores nye sofavarmere… Nu har Pippi fået 3 kuld og derfor skal hun ikke have flere hvalpe. Vi mener ganske simpelt IKKE det er ok at drive rovdrift på tæverne og siger derfor stop efter dette 3. og sidste kuld. Hun skal have lov til at nyde sit otium som den skønne tæve hun er!

28/8-2017

Der ventes hvalpe efter:

Nagyhegyi Pajkos Gambler
(Gambler)
og
Affections Delightful Girl
(Pippi)

Følg med på siden for seneste nyt. Hvalpene ventes født omkring d. 24/9-2017. Vi forventer harmoniske hvalpe, med et perfekt basset sind.

Vi forventer at der i dette kuld kommer særdeles udstillingsegnede hvalpe. Derfor vil der være udstillings pligt, i et vist omfang, på de mest lovende hvalpe. Det aftales naturligvis individuel med hvalpekøberne -og lad os med det samme slå fast med kæmpe store 7″ søm – Her er der ikke tale om total urimelige krav!