C-Kuld

Her kan du læse om C-kuldet.
Start fra bunden, hvis du vil læse hele historien fra starten.
Følg også med på facebook:

Seneste opdatering:

15/2-2016

Efter en hektiske weekend med besøg af hvalpekøbere både lørdag og søndag, kan vi nu melde at alle hvalpe har fundet de perfekte hjem. Vi glæder os til at følge dem i fremtiden.

8/2-2016

Så er der kun én pige og én dreng tilbage, som mangler at finde det perfekte hjem.

Drengen er det perfekte valg til familie, der elsker samvær og gåture i naturen. Han bruger meget tid på at observere hvad vi laver og nyder at være en del af fællesskabet. Han kommer ofte slæbende med Bamser, Aviser -ja sågar Pippis madskål, der faktisk er stor nok til at han kan ligge i den !

Pigen er uden tvivl den mest udadvendte og opsøgende i hele flokken. Hun er nok den hvalp der minder mest om vores egen tæve. -og havde vi haft pladsen, ville hun uden tvivl blev boende hos os !

3/2-2016

20160204_190414
C-kuldet 5 uger gammel

Ak ja… tiden går og hvalpene bliver større dag for dag. I dag bliver de 5 uger, så nu er der kun 3 uger til de skal flytter hjemmefra. Hvalpene får ofte besøg nu, både af børn, unge og ældre.

30/1-2016

28/1-2016

Stadig fuld gang i hvalpene -og intet kan slå at få lov at tygge lidt i Stefan.. Hvalpene er nu blevet 4 uger og har rundet 2 kg.

20160128_204752
Stefan – vores “lille dreng” på 20 år, bliver “prøvesmagt”

25/1-2016

Socialiseringen kører fortsat for fulde sejl. Hvalpene får besøg af flere og flere, hvilket også bevirker at hvalpene allerede nu, har fundet ud af, hvornår det er med at lave ekstra larm !

20160125_203655
En ny og stor verden…

Hvalpenes verden er også blevet betyde større. Hvalpegården er kommet op, så nu er der pludselig blevet plads til man kan løb vildt omkring… -altså hvis man da kan kalde de gedebukkespring de laver for at løbe… Omvendt er de rigtig gode til at lave rullefald…


21/1-2016

Så er hvalpene så småt begyndt at spise lidt selv. De er nu blevet introduceret for BARF -og udfaldet blev som forventet. “De bliver som en 16 årig knægt, der ser et par velformede nøgne bryster for første gang i sit liv…” Med andre ord -de bliver helt ustyrlige !

Vi har også for alvor sat skub i socialiseringen nu. En MP3 afspiller står bag hvalpegården og spiller gennem et hul i siden, lige ind i hovederne på hvalpene. -Så lige nu bliver hvalpene udsat for alt fra fuglekvidder, til torden – Fra barnegråd til støvsuger – Fra fyrværkeri til gryntende grise..


18/1-2016

Tiden flyver afsted. Pippi passer hvalpene rigtig godt, drengene nærmer sig 1½ kg og er efterhånden blevet nogle rigtige bøller ! -Men tøserne ligger nu heller ikke på den lade side.. Der er også begyndt at komme lyd på i kassen nu. Hvalpenes personlighed begynder at skinne mere og mere igennem -men det er stadig for tidlig at sige noget om hvordan hvalpene bliver. Dog har vi luret drengene af og den ene tæve…

Nå men nok skriveri for nu.. Er det billeder i vi se ? jamen så okay da.. 😆

c02
c03
c04
c05

12/1-2016

Små sprækker – der bliver stører og stører for hver dag. Ak ja.. Om ganske få dage, begynder hvalpene at kunne ane vores silhuetter, når vi går rundt i stuen.

Nu er roen i det lille hjem også snart en saga blot.. I løbet af den næste uge, vil hørelsen også begynde at indfinde sig. -og når først hørelsen har indfundet sig, -ja SÅ starter larmen for alvor..

Pludselig kan de både se og høre sig selv og hinanden.

c06

Fantastisk at tænke sig at de også snart skal til at spise selv..

I dag har den første hvalp også rundet 1 kg…

c07

10/1-2016 (11 dage)

I dag kom dagen så hvor de første små sprækker begynder at kunne anes. Bag de små sprækker, skimtes de blanke øjne, der om ganske få dage, skal lede hvalpene ud på nye og hidtil ukendte veje.

Set ud fra gårsdagens vejning af hvalpene, må vi konstatere at Pippi har luret vejrudsigten.. Vil måske ikke påstå at hvalpene er direkte fede….. -men de er bestemt ikke undervægtige…


8/1-2016 (9 dage)

Så kom årets første sne, som naturligvis skulle fejre.. Hver på sin måde.. Afrodite og Bell leger i haven, mens Bastian tjekker hegnet af for eventuelle indkommende uindbudte katte.. Pippi har forladt kassen og er kravlet i sofaen for første gang i 1½ uge.. En rigtig hyggelig dag at være bassen…

c08

7/1-2016 (8 dage)

Alt ånder stadig fred og ro i kassen. Hvalpene har nu fordoblet deres vægt og Pippi er nu begyndt at forlade kassen i mere end de 1½ min. Det tager hende at besørge.. Hun er også blevet en temmelig sulten dame.. I løbet af det seneste døgn har hun nedsvælget intet mindre end 1,5 kg mad ! Hertil kommer div. godbider for bare at se smuk ud..

Det er vel også ved at være på tide at få nogle billeder på siden.. -hvis der da er nogen der er interesseret..

c14
c13
c12
c11
c10
c09

5/1-2016 (6 dage)

I dag har været en spændende, men også udfordrende dag, da vi har fejret vores kobberbryllup, med brunch, sammen med familie, naboer og venner. For at sikre go’ ro og orden i kassen -og ikke mindst – at vi har kunnet nyde dagen i fulde drag, havde vi allieret os med Anne Nymark Andersen, som selv har opdræt af Basset Hound. Tusind tak for hjælp Anne !


3/1-2016 (4 dage)

Alt ånder fred og ro i kassen.. Pippi tager også denne gang sin moderrolle med ophøjet ro. Største ”problem” er som ved Pippis sidste kuld, at hun producere meget mere mælk, end hvalpene kan kapere – og det kan vi jo naturligvis ikke klage over…

Mod ”normal” sund fornuft, har vi valgt at lade Bastian, Afrodite og Bell færdes i hele huset, så de også kan følge med i hvalpenes udvikling. Pippi fortæller dem tydeligt med et bestemt blik, eller med en mørk dyb brummen, når de kommer for tæt på, hvilket de naturligvis respekterer. Bell har f.eks. fundet ud af at han kan gemme sig bag hvalpegårdens sider, hvorfra han i ny og næ, helt forsigtigt, kan løfte hovedet og kigge over kantet..


30/12-2015

Så kom dagen vi har ventet på i meget længe. Præcis 01.05 kom den første hvalp til verdenen – i sofaen – af alle steder at værre.. -men det var tilsyneladende her Pippi følte mest ro. Resultatet blev 5 smukke 3 farvede hvalpe. -2 Hanner og 3 Tæver.

Vi kan dermed sige: Velkommen til Bi-Jo Bassens C-Kuld.